Post by breakamoverpa on Feb 7, 2022 18:24:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növelési pontok ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Minden frissitéssel egyre gyengébb a játszhatósága.
szép
Szerintem ez a majdnem legjobb játék és benne lehetne a top játékok 10 be. .en 10 League-es vagyok ZooGameplay a nevem. 7 karakterrel és ha valaki tud ajánlani nekem egy jó magyar clubbot az írjon erre a válaszom rá.. És ajánlom mindenkinek a játékot.. Csak annyi a hiba hogy befagy... Alig ad karaktereket ha nem veszek gyémántot... És ha én egy power 5 el vagyok akkor miért jönnek velem 11 power esek? Ez a baj... Ezért 4 csillag ☺
Nkicsit roszz
Nagyon jó csak valamikor nem tölt be olyan gyorsan de nagyon cuki állatok vannak benne! 👍🏾5 csillagos
Majdnem másfél éve játszom ezzel. Az alkalmazáson belüli vásárlások drágák a karakterek frissítéséhez. Ezenkívül az egy hét prémium tagsági ára is drága, ha minden hónapban szeretné aktiválni. Ha csökkentette az árakat, vagy elegendő érmét ad az elemek frissítéséhez, megéri. Sok dobozt kinyitottam, de még mindig nem nyitottam ki sok karaktert. Összegezve, a játék lenyűgöző. Az alkalmazáson belüli vásárlások azonban drágák. 5 csillagot adnék rá, ha alacsonyak lennének az árak
2 Player games : the Challenge Árkádjátékok vgt
Tetszik, ahogy fegyverekkel tudsz támadni, és hogy a különböző karakterek klassz képességekkel rendelkeznek.
Szerintem jo játék azon kivul hogy mindig kidob
Gyerekes de egèsz jó.
Elégé uncsi. Babás játék. Senkinek se ajánlom.Nagyon sok wifi kell .
Jó játék, nagyon tetszik. De egy meccsen belül akad 8as és 13as karakter is, ez nem fair. Illetve néha olyan a szerver hogy fél-egy másodperc lagg is van, lehetetlen játszani. Ezért a 4 Csillag
Szeretem ezt a játékot, nagyon szórakoztató. de meg kell oldanod a párkeresés problémáját.
Nagyon nincs rendben egy egyensúly..
Nem szeretem ezt a játékot. Minden új dologért fizetni kell, ami a játékba kerül! És a fegyvereid elzáródnak, amikor egy csata kellős közepén vagy, ami nem igazságos. Akkor is, amikor a harcba való betöltésed a játékosok már megtámadnak, amikor a játékod még be sem fejeződött. Egy másik panaszom az, amikor egy csata kellős közepén egy kék dolog (azt hiszem, hiba?) Lefedi a képernyőt, és csak a neveket és az állapotjelző sávokat láthatja.
letöltés Eerskraft Game apk androidra, Craft, építsen és fedezzen fel egy csodálatos élővilágot.. ... Zooba: Zoo Battle Royale Game APK
4 csillagos volt, amíg nem fizettem három legendás ládáért (ez volt a pénzérme), de ehelyett rossz ajánlatot kaptam. Szörnyű módja a karácsony napjának
A telefonom folyamatosan lekapcsol, így az idő nagy részében elvesztem, bár ez egy jó játék, megér egy próbát, és ezt a játékot azoknak ajánlom, akik kéthetente játszanak, és 9-es szintű nixem van, de a 15-ös szintű Jade-től kapok, tudom igazságtalan igaz?
Zooba: Zoo Battle Royale Game Ação qul
Zooba: Zoo Battle Royale Game कार्रवाई hiyv
Az elképzelés jó volt, de csak egy újabb paytowin
Szeretem a játékot, az egyetlen probléma az, hogy a többi játékossal szemben ugyanolyan szinten kell állnia, mint a trófeáknak. Ez egy nagy probléma, mert az emberek feljebb léphetnek a charterekben, és nem úgy játszanak, mint ők, így amikor ott játszanak ezekkel a charterekkel, mint egy 7-8. szinten, és olyan emberek ellen játszanak, akik most kezdik.
Ez egy jó játék, de ha nem költesz pénzt, szinte minden csatában állandó lemaradást kapsz. Csak egy térkép van, így nagyon gyorsan unalmassá válik, különösen, ha minden csata alatt lemarad. Teljes körű szolgáltatás teljes bárok és még mindig lemaradások. Sokszor nem tölt be a csata, ami miatt újraindítom a telefonomat, majd az alkalmazást is. szinte minden nap megtörténik néhányszor
Én is
Javítsd meg a játékodat! Folyamatosan záródik magától, és nincs semmi baj a készülékemmel és a wifi kapcsolatommal sem.
Vicces, de akkor is annyira rossz. Szó szerint nincs meccs egyensúlyozás. Olyan emberekkel kerülsz harcba, akik alapvetően 1 lövést okoznak a char lvl különbségnek. Ekkor a fejlesztők nem adnak hozzá valamilyen figyelmeztetést vagy riasztást, hogy fogadják a csapattársakat. srácok, a játékot olyan gyerekek játsszák, akiknek nincs figyelme. Állandó emlékeztetőre van szükségük, különben elmennek a melletted heverő zsákmányért, és meghalnak. És rengeteg a fizetős játék. Összességében volt potenciál, de a kukába került.
The animals are loose in Zooba! Can you be the last one standing in a hilariously fun battle royale game? Battle with the guards and up to 45 other players
Nagyon szeretem, de kinyitjuk az aranydobozt, a karakter még nem kapja meg. Remélem, rendben lesz, de még mindig játszom ezt a játékot. A probléma a játékboltban van, amikor frissítem a játékot, köszönöm, hogy nem működik.
ÉN NAGYON SZERETEM
A sok késésben elakadt hiba és sok más probléma
Nagy a fejük
2 CSILLAG, MERT VAN TÖBB – 70 Trófeám, MIÉRT ÉS A HIBA, AKKOR NEM LEHET VISSZAHOZNI, AMIKOR BECSÖPÖTT EBBEN A KÖRBE, KÉRJÜK MEGJAVÍTANI, KÉRJÜK, OLYAN SOK Trófeát ELVESZTETTEM, KÉRJÜK MEGJAVÍTANI
Wildlife StudiosAkció ... Download the newest modern air combat mobile game, for free, now! ... Zooba: Zoo Battle Royale Game · Wildlife Studios.
Fortnite battle royale letöltés ingyen - News
Nincsenk karaktereim🤬
Szép és szórakoztató játék. Lehet, hogy híressé válik, de minden másodpercben vannak hibák és hibák
Ez a játék annyira rossz, mert az új karakterek az OP-ba kerülnek, és nincs esélyünk ellenük, és nagyon nehéz új OP karaktereket szerezni.
Ez a játék minden jó, de klánmeghívókat kell hozzáadnod, mert próbálok csatlakozni a baráti klánomhoz, és örökké tart, míg megtalálom, kérlek add hozzá klánmeghívókat ahelyett, hogy keresned kellene a klánt, amikor több millió klán van
Ezt többször is kijelentettem... Duke összetört! A Primal Works csak (kb. vagy kevesebb mint) az idő felében működik. Kérlek javíts!!! Frissítés: A legújabb frissítés után rengeteg hiba található.
Nagyon rossz játék verekedés csillagok jobb