Post by breakamoverpa on Feb 7, 2022 18:34:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod dużo pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
No najpierw a za 2 godzi. Gupia hujowa czy dupy nie ? . Sami się przekonacie
Ta gra jest niesamowita, ale ma kilka błędów, czasami tonę w podłodze, a czasami glitch i nie mogę się ruszyć
Ta gra działała idealnie po kilku dniach, teraz chce być po prostu idiotą i nie działać tak, jak kiedyś. NAPRAW TEN PROBLEM TERAZ ALBO DAM 1 GWIAZDKĘ, HAHA TAK ZŁA OCENA NAPRAW TERAZ ALBO POWIEM LUDZI O TEJ APLIKACJI ŚMIECI I jeśli uważasz, że to tylko z powodu mojego urządzenia .... TO NIE Wszystkie moje inne aplikacje działają DOSKONALE!! 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 ALE KIEDY CHCĘ GRAĆ W TĘ GRĘ!!! ROZBIERA SIĘ JAK ŚMIETARKA NAPRAW TO TERAZ
Cat Simulator 動作 hte
Ta gra jest dobra .Polecam 🙋😄😊😁🔱
Ta gra jest naprawdę super! Jest bardzo dużo kotów do wyboru💜
grafika nie jest tak dobra jak na dodatek
Jest bardzo fajna i Mnie uwiodla, bo kocham koty Teraz się jak kot
Ja zalozylam nazwij wszystko i jakoś nie dzialaj
🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐰🐰🐰🐰🐰🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐀🐀🐀🐀🐕🐕. 🐕🐈🐈🐈🐈🐩🐩🐩🐩🐾🐾🐾🐾🐾💝💝💝💝💝.
Próbowałem go załadować, ale nigdy nie działał
jest dobrze, ale za dużo się dzieje
To bardzo fajna gra, ale na telefonie komórkowym nie można przechylić drabiny ani nic, dlatego jest to 3/5
Fajna gra gram w nią już bardzo długo i dalej mi się nieznudzila mało reklam fajna grafika super zabawa polecam
Jest to fajna i naprawdę fajna gra do gry w trybie offline, lubię tryb dla wielu graczy
Ta gra jest niedopracowana Daje dwie gwiazdki
mega fajna gra nie mam dużo rekla i nic się nie śćina pozdrawiam
Cat Simulator Action obkj
Wasza aplikacja to hit, ale dlaczego od 12 lat nie rozumiem tego ale aplikacja jest super serio pozdrawiam Basia
Beyblade Burst Rivals Hádanky avq
Guwno na 1 *
Nigdy nie zagrałem ani jednej jego części, za każdym razem, gdy próbowałem lub nigdy nie zadziałało! Ci, którzy to zrobili, muszą coś naprawić, żeby zadziałało! Za każdym razem, gdy to widzę, jestem po prostu jak: PROGRAMATORZY, NAPRAW TO!! w każdym razie nigdy nie grałem z tym, wciąż czekam, aż programista naprawi problem!
Ta gra jest fajna i fajna, ale kombinacje są naprawdę złe, a grafika jest trochę kiepska, ale fajna 4 gwiazdki recenzowały mój kuzyn grał w nią i było tak fajnie
Po pierwsze, nawet nie udało mi się w to zagrać, bo się nie załadowało. I mój internet był w porządku.
to ciągle mówi „symultor kota przestał działać”, więc odinstaluję go i dostanę go ponownie, a następnie powie to jeszcze raz. kiedykolwiek spróbuj ponownie😏
uwielbiam koty daje niestety 4 bo za mało tych map jest 😔 ale gra prezętuje się świetnie!
nie próbuj tej gry, to najgorsze, co się dzieje, bez względu na wszystko
I loooooooooooovvvvvvvvvvveeeeeeeee tej gry, bo mam kota!!!!!!!!😼😼😼
Ta aplikacja jest dobra, ale dlaczego gra tylko w basenie i dlaczego nie może wyjść? proszę napraw to
Naprawdę, naprawdę, naprawdę kocham tę grę! ale czasami zegar jest wyłączony. Zawsze wyłączam minutnik i jest to dziwne, ponieważ czasami jest na wyjeździe. Proszę naprawić tę usterkę. Dzięki! DOBRA GRA! Przy okazji!!!
Dodatkowe gra polecam wszystkim zainteresowanym i nie , miłośnikom kotów tym bardziej polecam ale ja kocham koty za wszyskie czasy🐱🐈
Kilka usterek. Uwielbiam tę grę! Czy możesz obniżyć koty, a nie wysoką cenę? A także powinieneś dodać mini grę, aby zdobyć klejnoty. Proszę naprawić usterki w domu nr 3. Również basen. Za każdym razem skaczę na podłogę i przypadkowo zapadam się w podłogę. A także kobieta w basenie. Czasami, kiedy spuszczam wodę, kobieta spada na boki i na podłogę. Powinna stać. To wszystko. Pobierz tę grę już teraz !!! Kupujesz koty, różne mapy i bawisz się ze znajomymi!!
To jest do bani, bo musisz wykonywać misje. Dlaczego nie może być wolnej gry. Chciałbym móc ocenić 0 gwiazdek 😞
Ummmm .... ive zdecydował się zainstalować go ponownie, więc wstawię tylko jedną gwiazdkę, ponieważ nie grałem w nią od jakiegoś czasu, baaardzo tak / więc wróciłem z 30 minut, próbując się ruszyć, ale ciągle mówi: „inicjuję”, więc odinstaluję jeszcze raz i zdobądź coś innego również dla tych ludzi, którzy chcą kupić więcej klejnotów, nie rób tego, nigdy nie dostałem mojego. W każdym razie, czy gra jest nadal obsługiwana!?
Jeszcze nie GRAŁEM, powodem jest to, że po prostu nie pozwoli mi się ładować przez 10 CAŁYCH MINUT, PROSZĘ to naprawić.
Plis naprawcie tą grę bo czekam godzinami aż się załaduje i nadal sie ładduje...PS.Prędzej umrę niż doczekam się załadowania!
Tylko tra pamięć w telefonie! Nawet nie da sie wskoczyć na krzesło! :-(
Ta gra jest okropna. Po pierwsze, WSZYSTKO ciężko przewrócić, po drugie, TOPA SIĘ NA ZIEMIĘ.
kocham to!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie rozumiem, kiedy coś się psuje i to mnie dezorientuje, więc możesz to naprawić dla mnie, proszę i moi przyjaciele poskarżą się o to, a także cała moja rodzina z wyjątkiem mojego taty, mamy i dziadków, więc proszę, napraw to och i kocham koty, to jest to dla nowego
ponieważ rzeczy, które koty pchają, nie psują się, wymagają animacji łamania, ale lubię koty, ale choruję wokół nich
Pobrałem tę grę, ale po uruchomieniu powiedział tylko, że inicjalizuje, czekałem i czekałem, ale nic się nie stało
Naprawdę myślę, że powinienem dać trzy bc, kiedy uruchomisz aplikację, na której jest napisane inicjowanie, ale trwa to wiecznie. Powodem, dla którego umieściłem 3/5, jest to, że grałem już wcześniej i jest świetny. Ale powodzenia w dotarciu do celu, jeśli ci to zrobi. U_U Dzięki za aplikację, kto ją stworzył, ale potrzebuje pracy z inicjalizacją.
Okropne!!! Nawet mi nie udało się grać!!! Nie polecam...
nie pozwól mi zainstalować .. zawsze pojawia się błąd nie mogę zainstalować ... próbowałem przez 3 miesiące teraz
gra jest prosta, aby była trudniejsza