Post by breakamoverpa on Feb 7, 2022 18:43:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ordia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ordia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Ordia 2022 version ▞▞▞
Popolna telefonska igra za ubijanje časa. Preprosto, a težko.
to je zahtevna igra, vendar ima veliko zadovoljstvo, ko premagate težko raven. Zelo čist uporabniški vmesnik in je zelo gladek. Odlično opravljeno!
Zelo zabavno in spodbudno
zabavna mala igra dober ubijalec časa in brez oglasov
Zabavna platforma, ki nenehno uvaja novo mehaniko in jo nadgrajuje. Ni preveč zahtevno, vendar ni enostavno
Zelo zabavna, preprosta igra. Dobra priložnostna igra za prevzem in igranje.
Burger Shop Casual games mats
Ordia Arkada daru
Dobra igra. Progresivna in zahtevna.
Tako luštna lil igra! Sproščujoče in zabavno. Lahko je nekoliko frustrirajuće, če ste dovršenec, vendar je sprožanje vseh majhnih okoljskih stvari edinstveno in zabavno. Moja edina pritožba je, da se raven težavnosti poveča preveč, prehitro. Lepo bi bilo, da bi igro vzel nekoliko počasneje (ti črvi so zame poguba!) in uživali. Včasih mi povzroča nekoliko večjo tesnobo, kot pa tudi sprostitev. Drugače pa je res luštna in zabavna igra.
zelo dobro
Čudovito! Ena mojih najljubših iger. Glasba, pomešana z vizualnimi elementi in tekočim igranjem, je popolna. Razvijalci so res vedeli, kaj delajo. Odlično opravljeno!
Ta igra ima čudovit umetniški slog z neverjetno zvočno zasnovo in zabavno igro. dobra je za ljudi, ki radi igrajo 100 % igre, čeprav ni dolga, ponuja zbirateljske predmete in različne načine igre. ima srčkan značaj in je na splošno 5/5
to je umetnost
težko, a precej težko, izziva vaš čas in hitrost prstov
Odlična igra, zelo zasvoji in zahtevne ravni
Neverjetna igra. Popoln za kratke in dolge igre. Priporočeno.
Igra je izjemno neverjetna, z odlično grafiko in zvočnimi učinki. Rad bi videl dodan element trgovine.
Rojstni Vabilo Za Sta 60 Dan da
Jaz ljubim to igro. Simpatična je in zahtevna ter se po igranju počutim pomirjeno, namesto da bi končal. Omogoča vam, da izberete, kdaj in kje boste igrali. Imate naporen teden? Brez skrbi.
Tako sem vesel, da sem odkril Ordia. Končno igra s podpisom za ta telefon in moja najljubša odvisnost od Rolanda in Angry Birds. Všeč mi je grafika in glasba, naloge pa so zahtevne, ne da bi bile nemogoče (zaenkrat). (Prosim, ne onemogočajte jih.) Še vedno zaključujem raven gob in se vračam, da najdem Rede, ki sem jih zamudil, vendar se veselim novih stopenj. Upam, da bomo videli enega z vulkanskimi/termalnimi odprtinami. In drugo v vesolju. Hvala vam! (In brez oglasov!)
Ta igra je super, vendar sem jo že končal, zato se moram posloviti od te čudovite igre. Zbogom
Zabaven zapravljavec časa! Včasih je frustrirajoče, vendar je tanka meja med prelahkim in tako težkim, da preprosto želite zapustiti igro, in mislim, da se razvijalci zelo dobro držijo te meje.
Lepa. Zabavno. Frustrirajoče in težke ravno pravšnja količina. Ure zabave.
vau me spominja na svet goo + mario kot navpični platformer. Dobim to stopnjo hitenja + ustvarjalnosti. res 5/5 zvezdic.
Zaljubljen v to igro 🤩
... Motike , Acroni Jesenice , Salomon , Arkadne Igre , Olivno Zimsko ... Ječmenov , Škarje , Dolenjski , Oddaja Globu , Jogi Odia , Mazilo
... Evropski , Frizure , Igre , Riževo , Vzmetnica , Izkaz Denarnih ... Frendi Kiw , Arkadne , Mobing , Šipk Poročanj , Sumamed , Booklet
Dejstvo, da ima ta le 5K prenosov, kaže, kako porušeno je gospodarstvo mobilnih iger. Ker je vse v tej igri tako čudovito. Mehanika, umetniški slog, različni izzivi in množica vsebine. Res moti misli in zato le upam, da je bilo kljub temu še vedno dobičkonosno za ekipo.
Ordia Arkada daru
To je aplikacija, ki jo običajno uporabljam, da se sprostim in umirim stres, pomirjujoča glasba, preprosta, a čudovita oblika likov in ozadja me pomirjajo. Igra se igra bolj gladko kot po maslu in ima samo nostalgičen občutek. Najlepša hvala za ta čudež. Komaj čakam, da dobim posodobitev z več ravnmi, ker je bila ta igra vsekakor vredna mojega denarja. (Ponudil bi celo pomoč pri oblikovanju glasbe ali oblikovanja likov in rastlin, če bi lahko ) Ne glede na to, mislim, da je to najboljša igra, ki jo imam
Čudovita priložnostna igra. Lahko prevzamete kadarkoli in v redu
Zelo dobro igrati
Lep (nivoven) dizajn, super zmogljivost. Bravo programerji!
Ta igra je neverjetna, ima lepo grafiko in spreminjajoče se uganke. Resnično obožujem to igro
Nov favorit
Ordia Arcade cbj
Ordia je zabavna igra, toda moj zaslon Galaxy A70 je imel zelo nadležno nastavitev, pri kateri je bil zagon, ko ste bili na skrajni desni strani zaslona, tako težak, da dejansko nisem mogel dokončati prvega tečaja. Na levi strani nisem imel težav, saj se proga (še) ne približuje robu. Upam, da je to popravljeno in bom ponovno pregledal.
Preprosta mehanika, čudovita animacija, odličen zvok!
Umetelna, pametna uganka za ciljanje in streljanje
Dobro oblikovana in zabavna igra. 100% priporočam.